ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Мікроавтобус з українськими заробітчанами замість Москви потрапив в ДТП

    23 квітня 2024 вівторок
    91 переглядів
    Заробітчани з України, які їхали до Москви, потрапили у ДТП

    Мікроавтобус, що їхав з України в Москву, зіштовхнувся з автомобілем ВАЗ в Калузькій області, в результаті чого п'ятеро людей постраждали.


    Про ДТП повідомило УМВС по регіону. Аварія сталася в середу, 26 липня на автодорозі М-3 "Україна".


    "За попередньою інформацією, водій автомашини Mercedes-Benz Sprinter, рухаючись в сторону Москви, допустив зіткнення з автомашиною "ВАЗ-2107", яка здійснювала маневр повороту ліворуч. Від удару машина Mercedes-Benz Sprinter з'їхала в кювет, а автомашина "ВАЗ- 2107" залишилася на зустрічній смузі", - йдеться в повідомленні.


    В результаті ДТП постраждали п'ятеро людей - це водій автомашини "ВАЗ-2107" та четверо пасажирів мікроавтобуса. Один з пасажирів отримав травму - у нього перелом стегна, у решти постраждалих - забої різної важкості. Всім постраждалим надали медичну допомогу.


    "Автомобіль Mercedes-Benz Sprinter пересувався по маршруту руху "Республіка Україна - м Москва". Всього в автомашині перебувало 7 пасажирів і водій. У момент ДТП всі були пристебнуті ременями безпеки", - зазначає поліція.


    Правоохоронці продовжують розбиратися в події. Українське МЗС перевіряє інформацію про ДТП з мікроавтобусом, що їхав з України в РФ.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору