ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Серпень приготував українцям пекельний дарунок

    29 березня 2024 п'ятниця
    79 переглядів
    Перший день серпня в Україні відзначиться стрибком температури

    Перший день серпня в Україні відзначиться стрибком температури. І знову вгору. Термометри вдень покажуть до 35 градусів тепла.


    Про це попередила на сторінці у Facebook синоптик Наталія Діденко.


    "Найближчий тиждень і навіть потім далі - у нас сонячно, сухо і спекотно. В усіх областях із завтрашнього дня очікується вдень +30…+35 градусів. Далі спека розкрутиться і стане ще лютішою. Нічна температура рятуватиме трохи, спочатку +17…+22, впродовж тижня +20…+26 градусів", - уточнює синоптик.


    У Києві також буде спекотно, сонячно, опадів не передбачається.


    "Тому підготуйтеся до цього пекучого африканського тижня хто, як може. Думаю, що буде страшне навантаження на електрику, перевірте прилади, кондиціонери, розетки та проводку. Поставте миски з водою у кімнатах (кіт точно зрадіє додатковому джерелу хлебтання водички) або купіть за можливістю зволожувач повітря. Подбайте про здоров'я, особливо "сердечники", люди з проблемами тиску та дихальних шляхів. Зніміть квіти з підвіконь на підлогу. Маленькі пляшечки з водою та термальні аерозольні водички на обличчя - у сумки, захищайте голови від прямих сонячних променів. Ретельно стежте за харчуванням, бо страшно уявити кількість зіпсованих продуктів на стихійних і навіть організованих базарах.


    Подбайте про тварин, налийте у якусь стару посудинку воду для вуличних котів, собак і птахів. Беріть у транспорт віяла, щоб відмахуватися від спеки і тюремного радіо. Жодних поліестерів, лише батист, льон, шовк і бавовна", - порадила Діденко.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору