ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Провали у пам'яті після алкоголю: вчені назвали моторошну причину

    19 квітня 2024 п'ятниця
    78 переглядів
    Вчені вивчали вплив алкоголю на мозок людини та пам'ять

    Міжнародна група вчених провела серію досліджень про варіанти впливу алкоголю на мозок людини, в результаті яких дійшли висновку, що серед молоді провали в пам'яті після бурхливої ​​вечірки, на жаль, дуже поширені.
    У виданні Huffington Post дослідники розповіли, що більше 40% тих, хто не міг щось пригадати після бурхливої ​​ночі, робили щось протизаконне: це можуть бути наркотики, вандалізм, незахищений випадковий секс, угон автомобіля і так далі.
    "Алкоголь - це депресанти, який працює так само, як заспокійливий засіб, сповільнюючи роботу вашого мозку, що призводить до погіршення пам'яті. Провал пам'яті - це екстремальна версія втрати пам'яті, що є загальним явищем для п'яниць. Ми не просто забуваємо частину подій - наш мозок навіть не створює і не зберігає ці нові короткострокові спогади", - йдеться в дослідженні.
    Також вчені відзначають, що ті люди, які стикалися з провалами в пам'яті, менше за інших піддаються навчанню і запам'ятовуванню, а розмір їх мозку поступово зменшується в розмірах. Причому це стосується як чоловіків, так і жінок.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору