ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ненависті не вистачає: мережу шокувала система видачі біометрики

    29 березня 2024 п'ятниця
    82 переглядів
    Ажіотаж навколо біометричних паспортів не спадає

    Ажіотаж навколо біометричних паспортів не спадає. Українці масово подають документи на оформлення біометрики, проте отримання довгоочікуваного паспорта приносить лише розчарування, людям доводиться вдвічі довше чекати нові документи.


    Про свій гіркий досвід оформлення біометрики розповіла Анна Білоус на сторінці в Facebook.


    За словами жінки, вона разом з молодим чоловіком подали документи одночасно. Паспорти повинні були зробити за 20 робочих днів. Проте на сайті статус черги дещо спантеличив Анну. Якщо у її хлопця, хоч повільно, але просувалася, то у дівчини взагалі не рухалась.


    Анна подумала, що можливо це був збій системи, вона почала дзвонити до служби, проте жоден з телефонів не відповідав.


    "Оголошується тиждень війни", - розпочала пост Анна.


    "Сьогодні я простояла в часовий черзі за паспортом. Дізналася, що він дійсно не готовий, коли буде готовий незрозуміло. йде перевірка документів. П'ять тижнів? Дівчина на видачу паспортів вирішила мене направити до начальника. У кабінету начальника я простояла в черзі, щоб поскаржитися. І, виявляється, дійсно вони перевіряють дані, але перевірити не можуть, тому що паспортний стіл, який видавав мені паспорт громадянина, щось чи то втратив.


    Документів моїх немає! А чому не можна якось повідомити, що АЛАРМ! треба моя присутність. що є якісь проблеми? Адже всі мої контакти у них є! Є ж чудовий сайт, на якому оновлюють статуси! Чому там немає статусу, що мені треба звернутися в паспортний стіл, що йде затримка, що є проблеми з документами?!", - пише жінка.


    Анна обурена, адже гроші вона заплатила, а послуги, на які розраховувала, не отримала. Замість 20 днів по факту довелося чекати вдвічі довше. Тому людям, котрі планують терміново оформити біометрику, варто не планувати поїздку на найближчий час, оскільки все може провалитися.


    "Зі мною в черзі стояла дівчина, яка пристойно переплатила за 7дневний паспорт. Але пройшло вже 10 днів, а паспорта немає. Дівчина справедливо пішла робити повернення грошей! Сподіваюся, у неї вийшло. Навіть зла і ненависті не вистачає", - підсумувала киянка.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору