ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Прийшов, привітав і згадав! (ФОТО)

    24 квітня 2024 середа
    80 переглядів
    Колишній правоохоронець Еміл Пеца (крайній зліва) не забуває "рідний" райвідділ

    Колишній правоохоронець не забуває "рідний" райвідділ, де працював кілька років і залишив по себі гарний слід і добру думку.

    На фото (зліва направо) – три правоохоронці: колишній керманич райвідділу внутрішніх справ полковник Еміл Пеца (у нього у обласному центрі зараз дещо інша робота), нещодавно призначений заступником керівника відділу поліції з кримінального блоку Ласло Бундович (тут пройшов усі кар‘єрні щаблі, має навіть дружину-правоохоронця) і начальник цього ж підпрозділу Євген Калитич, теж полковник і теж із великим досвідом – життєвим і професійним. Сьогодні він привітає своїх підлеглих і зичитиме їх професійних успіхів, здоров‘я та особистого щастя.
    До речі, різні шляхи та у неоднакові часи привели цих офіцерів у правооохоронну сферу, але в них одна мета: служити чесно, самовіддано, себто так, аби не зганьбитти честь працівника органів внутрішніх справ. Не хотілося б у цій замітці розписувати заслуги кожного з них, завдання, які вони виконують (повірте, що заслуги мають), а чисто по людськи привітати зі святом – днем Національної поліції.
    Саме цю місію виконав нещодавно Ю. Пеца, який прибув аж із Ужгорода, аби потиснути руку берегівчанам, випити каву з тими, з ким колись працював у цьому прикордонному містечку, дбав про порядок і приборкував злочинність. То був один період, а тепер дещо інший. Про це розказав Є. Калитичу та Л. Бундовичу (вони із ним у цьому погодилися), наголосивши, що й надалі триматиме руку на пульсі та поздоровлятиме берегівчан. А ще цікавитиметься, як у них справи на службі тощо. Навіть згадав, як моєму сину, Юрію Папішу, який теж нині служить у правоохоронній системі, паспорт на урочистій лінійці у ЗОШ № 1 вручав.
    ...Зробивши цю світлину, вирішив, що найкраще буде опублікувати її у день професійного свята – 4 серпня. А яскравих, світлих, пам‘ятних епізодів про роботу у лавах правоохоронців у кожного з цієї трійці знайдеться чимало. Нехай щастить!
    Михайло ПАПІШ
    76518-1.JPG

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору