ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Погода - строката, крутить хвостом: що чекає українців

    28 березня 2024 четвер
    71 переглядів
    Синоптик Наталка Діденко розповіла, яка погода очікується в країні

    Пекельна спека вже виснажила українців, і багато хто чекає хоча б мінімального похолодання.


    Синоптик Наталка Діденко розповіла, яка погода очікується в країні.


    Відповідний прогноз вона опублікувала в Facebook.


    "Погода - складна, строката, виляє хвостом. Похолодання, та ще й відчутне, прийде завтра в Україну (7 серпня, - ред). Уф! На заході, навколо Карпат, може бути навіть +15+18 градусів", – розповіла Діденко.


    Вона зазначила, що зниження температури торкнеться західні (+18 - +24) і північні області (+22 - +28).


    "У центральних областях +26+32, у Дніпропетровській до +32+35 градусів ще. Спека та люта спека ще залишаються у південній частині та в східних областях, +32+38 градусів", – зазначила синоптик.


    За її словами, окрім похолодання в Україну прийдуть зливи, грози, а місцями навіть можливі шквали вітру та град. І торкнеться спочатку негода захід і північ країни. Зливи і грози також прийдуть у Вінницьку, Кіровоградську, Черкаську та Одеську області.


    "Одесити, вам і так нелегко, але дощ зіб"є височезні градуси лише короткочасно, спека ще домінуватиме, буде у понеділок важко дихати особливо. Порадьте вашим старшим родичам чи знайомим завтра спокійно пересидіти вдома і не ходити далеко по місту", – порадила Діденко.


    Синоптик також розповіла, що у понеділок Харків, Донецьк, Луганськ, Миколаїв, Запоріжжя, Херсон, Крим, Дніпропетровщина і Полтавщина можуть не чекати дощів. Вона також з жалем відзначила, що на півдні і сході спека не піде. Тільки на Харківщині 8 числа температура може трохи знизитися.


    У столиці України пройдуть дощі з грозами. Температура повітря +23 - +25 градусів. Діденко підкреслила, що ввечері може бути прохолодно.


    Однак, зниження температури не довго буде радувати українців. 8 та 9 серпня на вулиці буде ще свіжо і комфортно, а от 10 числа спека знову повернеться.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору