ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Поліцейські Мукачівського відділу затримали вантажівку з буком без відповідних документів (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    66 переглядів
    Головуправління Нацполіції України у Закарпатській області повідомляє...

    Правоохоронці з безпеки дорожнього руху під час чергування у Сваляві виявили вантажіву, яка перевозила паливні дрова породи бук без будь-яких дозвільних документів. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

    Зранку, близько 07.15 год, під час патрулювання поліцейські зупинили вантажівку марки «ЗІЛ», яка перевозила дерево. При перевірці документації на вантаж водій не надав жодних, для підтвердження рубки чи перевезення паливних дров, документів. Звідки і куди везе деревину, 20-річний водій так само пояснити не зміг.

    Як з’ясували поліцейські з безпеки дорожнього руху Мукачівського відділу, машина перевозила близько семи метрів кубічних лісу. Власника деревини як і лісорубів не знайшлось. Тож машину поліцейські помістили на спецмайданичик Свалявського відділення поліції.

    За фактом незаконної порубки лісу слідчі відкрили кримінальне провадження за част.1 ст. 246 Кримінального кодексу України. Водію, який перевозив паливні дрова, передбачена відповідальність від штрафу у розмірі до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян до позбавлення волі на строк до 3-х років з конфіскацією незаконно добутого.

    Відділ комунікації поліції в Закарпатській області
    76600-1.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости