ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Негода в Україні вирує з неймовірною силою: забрала життя, скалічила людей і зруйнувала будинки

    16 квітня 2024 вівторок
    76 переглядів
    В Україні вирує негода - грозові дощі, місцями зливи та сильні пориви вітру

    В Україні вирує негода - грозові дощі, місцями зливи та сильні пориви вітру і град!

    Як наслідок - одна людина загинула, п'ятеро постраждали, близько сотні населених пунктів залишаються без електрики.


    Як повідомили в прес-центрі ГСЧС, ураган пройшов в 93 населених пунктів в 5 областях, а саме: Миколаївська - 39 н.п., Одеська - 36 н.п., Вінницька - 11 н.п., Київська - 4 н.п., Кіровоградська - 3 н.п.


    На території Херсонської та Миколаївської областей в результаті ускладнення погодних умов (дощ, гроза, пориви вітру) загинула 1 особа та постраждало 5 осіб, частково пошкоджено дахи житлового будинку та 2 будівель інфраструктури.


    Весь попередній тиждень температура повітря трималася на позначці +38...+40 градусів. Тож потужна злива з градом стали несподіванкою для всіх відпочивальників.


    Найбільше від негоди постраждав готель "Black Sea". Потужний вітер зніс частину даху готелю. Дах впав на припарковані авто поблизу готелю. Відомо, що одне з авто належить туристу, який орендував житло в готелі.


    В смт Лазурне Скадовського району (Херсонська область) поривом вітру перевернуло на бік вантажний автомобіль, в результаті події загинула 1 людина, яка перебувала у вантажівці і постраждали 2 дітей (перебували в кабіні автомобіля), яких госпіталізовано до міської лікарні.



    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору