ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В чергу за хабарем: як із звичайних лікарів виростають мільйонери

    28 березня 2024 четвер
    85 переглядів
    Декларації деяких медиків здивують навіть заможних бізнесменів

    Вражаючий автопарк, земельні угіддя та елітна нерухомість – виявляється, таке в нашій країні собі можуть дозволити не тільки бізнесмени. Знайти мільйонерів нерідко можна і у столичних лікарнях.


    Пацієнти Київського міського пологового будинку №2 часто чують від медиків: немає ліків та бракує фінансування. Але якщо грошей на обслуговування не вистачає, то самі лікарі зовсім не бідують.


    Як наприклад Тетяна Прохасько. Якщо вірити її декларації, то жінка володіє будинком на 719 кв.м, ділянкою землі (16 соток у селі Петропавлівська Борщагівка, що на Київщині), квартирою у столиці, землею на західній Україні.


    А нещодавно її родина невідомо звідки зібрала кошти на будівництво нової нерухомості. В автопарку Прохасько можна помітити Hyndai Santa FE (б/у, вартість до 7 тисяч доларів), Suzuki Grand Vitara (27 тисяч доларів), була HONDA CR-V (20 тисяч доларів). В скарбниці подружжя зберігається 50 тис дол та 2,90 млн грн готівкою.


    Сама лікар не вважає себе заможною – мовляв, збирали на це гроші всією родиною, у той час як її пересічні колеги тільки б здивувалися, адже не можуть похвалитися своєю зарплатою:


    "Наші статки це не тільки статки наші з чоловіком, а багаторічні і всієї нашої родини. Будинок (будівля) придбана батьками чоловіка, 16 років назад. Станом на сьогоднішній день будівлі 23 роки. Ринкова вартість, яку перед заповненням декларації ми все ж попросили батьків провести оцінку, складає около 20 тисяч євро", - зазначила вона.


    Розкрили таємницю багатства головного лікаря її ж пацієнтки: вони скаржаться на постійні добровільно-примусові внески.


    "Вона накричала, що в них немає фінансів, щоб мене спонсорувати. Коли я написала заяву про те, що я хочу поїхати під свою відповідальність, на мене накричали і не могли випустити поки я не купила внизу в аптеці і не повернула 2 одноразові пелюшки, які вони мені з таким криком вночі видали", - зізнається киянка Олена.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору