ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Тячівському ЦНАП громадяни зможуть отримати ID-паспорт та закордонний паспорт

    28 березня 2024 четвер
    77 переглядів
    У Тячеві вирішили питання доступності отримання закордонних паспортів

    Мешканці Тячівської ОТГ зможуть отримувати паспорти громадян України та паспорти для виїзду за кордон в приміщенні їхнього ЦНАП. Необхідне обладнання буде придбане в рамках реалізації програми U-LEAD Компонент 2, початкова фаза.

    Надання таких послуг в Тячівському ЦНАП вирішить питання доступності отримання паспортів, адже зараз, через чергу у районному відділі ДМС України, жителі змушені їхати за 140км в Ужгород або Мукачево.
    Кошти, отримані від цих адмінпослуг, будуть зараховані до бюджету місцевої ОТГ.
    Зважаючи на популярність послуги по ID-паспортам для впорядкування черг розглядається можливість впровадження «електронної черги» в Тячівському ОТГ.
    Нагадаємо, що протягом 2017 року, в рамках пілотної фази програми U-LEAD Компонент 2, будуть відкриті 26 ЦНАП, серед яких і Тячівський центр надання адміністративних послуг.
    Найкращі практики створення та покращення якості надання адміністративних послуг в ОТГ, які зараз напрацьовуються та впроваджуються в 26 пілотних громадах, учасниках початкової фази, будуть застосовані до всіх ЦНАП, що відкриються чи покращать роботу в рамках програми U-LEAD Компонент 2. Це приблизно 600 Центрів до кінця 2020 року.
    ***
    U-LEAD є міжнародною програмою, яка фінансується за рахунок донорської підтримки Європейського Союзу, зокрема його держав-членів Данії, Естонії, Німеччини, Польші та Швеції.
    http://component2.ulead.org.ua/
    Більше інформації о діяльності Початкової фази можна дізнатися на сайті http://tsnap.ulead.org.ua та фейсбук-сторінці проекту @ULEAD24.
    За детальною інформацією, будь ласка, звертайтеся до Олени Молодцової, комунікаційної експертки проекту U-LEAD ЦНАП: +38 063 184 53 26, [email protected]

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору