ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

За добу на дорогах Закарпаття поліція виявила чотирьох нетверезих водіїв

    19 квітня 2024 п'ятниця
    73 переглядів
    Управління Патрульної поліції Ужгорода та Мукачева інформує...

    Випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння задокументовано в Іршавському, Рахівському та Міжгірському районах.

    У Міжгір’ї працівники групи реагування патрульної поліції зупинили незареєстрований скутер, водій якого не мав шолома. Керував транспортним засобом місцевий житель, який перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від медосвідчення в лікарні чоловік категорично відмовився і спробував чинити опір правоохоронцям. У присутності свідків на правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і за непокору працівникам поліції. Незареєстрований скутер затримали на штрафмайданчик.

    У Рахівському районі група реагування патрульної поліції зупинили скутериста. Поліцейські з’ясували, що той перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідчення в районній лікарні в чоловіка виявили 1,68 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, скутер затримали на штрафмайданчик.

    У місті Рахові ввечері працівники поліції зупинили за небезпечне маневрування на дорозі автомобіль «ВАЗ-2101». За кермом перебував нетверезий місцевий житель. Його доставили на медосвідчення в районну лікарню, де виявили 2,65 проміле алкоголю. Водійське посвідчення від правопорушника вилучили, автомобіль передали родичу водія.

    На автодорозі Мукачево-Рогатин в Іршавському районі поліцейські зупинили автомобіль «Dаewoo Lanоs», водій якого був не пристебнутий паском безпеки. За кермом перебував житель Волинської області. Водійського посвідчення чоловік не мав і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідчення відмовився, зізнавшись, що вживав алкогольні напої. У присутності свідків було складено відповідні адмінпротоколи, від керування водія відсторонили.

    Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування в стані алкогольного сп’яніння) буде направлено в суд для прийняття остаточного рішення.

    Відділ комунікації поліції Закарпатської області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору