ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ліквідували одну з найбільших мереж борделів

    19 квітня 2024 п'ятниця
    75 переглядів
    Правоохоронці проводять комплекс слідчо-оперативних заходів

    На Київщині правоохоронці ліквідували одну з найбільших мереж борделів області. До масштабної операції із затримання організаторів злочинного бізнесу залучили 200 поліцейських.


    Мережа борделів, в якій надавали різні сексуальні послуги, а також збували клієнтам наркотичні засоби, функціонувала протягом трьох років, повідомили в ГУ НП в Київській області.


    В ході операції поліцейські затримали 12 осіб: 53-річного організатора, диспетчерів і водіїв-охоронців, які доставляли повій за адресами, забезпечували їхню охорону і виконували функцію інкасаторів. Місячна виручка злочинців досягала понад мільйон гривень.


    Одночасно правоохоронці провели 27 санкціонованих обшуків. Вилучили гроші, вогнепальну зброю, наркотики, банківські картки, блокноти зі списками клієнтів і графіками роботи повій, диспетчерів, водіїв, охоронців і 9 автомобілів.


    В бізнесі "працювало" 35 повій різного віку, які надавали послуги клієнтам в облаштованих кублах з цілодобовою охороною, а також на виїзних замовленнях.


    На "фірмі" панувала сувора дисципліна, за порушення якої з дівчат стягували штрафи. Так, до прикладу, за "неякісне" обслуговування клієнта та отримання від нього скарги повія платила сутенерам штраф 3 000 грн. Суперечка з диспетчером-адміністратором обходилась в 1000 грн, а невихід на робочу зміну або відмову обслуговувати клієнта – 2000 грн.


    Було на "фірмі" і своє "піар-відділення". Для постійного оновлення клієнтської бази і розміщення фото нових дівчат залучили чотирьох осіб, які відповідали за розробку і функціонування рекламних сайтів в мережі та поширення візиток.


    Наразі правоохоронці проводять комплекс слідчо-оперативних заходів. Вже порушені кримінальні провадження за ч. 2 ст. 302 ( "Створення або утримання місць розпусти і звідництво") та ч. 3 ст. 303 ( "Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією") Кримінального кодексу України.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору