ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Гороскоп: чого чекати цього тижня

    19 квітня 2024 п'ятниця
    39 переглядів
    Гороскоп з 28 серпня по 3 вересня

    Гороскоп для Овнів


    Трохи дивно, але на цьому тижні вам будуть допомагати іноземні громадяни. Швидше за все, Овни зірвуть досить великий грошовий куш, а допоможуть вам у цьому заморські люди.


    Гороскоп для Тельців


    Цей тиждень обіцяє бути дуже спокійним. Ніякі турботи, будь то корпоративні війни, чи домашні проблеми, не будуть вас сильно чіпляти. А будь-який негатив або критика, яку недоброзичливці спробують спрямувати на вас, повернеться.


    Гороскоп для Близнюків


    На цьому тижні у вас буде досить багато розбіжностей з керівництвом, або діловими партнерами. Але це ніяк не вплине на ваш фінансовий стан, швидше за все, він навіть зміцниться.


    Гороскоп для Раків


    Цей тиждень буде дуже хорошим для самореалізації. Представники цього знаку зодіаку почнуть діяти, і здійснювати свої плани.


    Гороскоп для Левів


    Тиждень обіцяє бути дуже благополучним. На роботі все добре, будете справлятися з усіма завданнями, вдома тихо і спокійно, в сім'ї – благодать.


    Гороскоп для Дів


    На роботі все буде добре, в кінці тижня варто чекати великих грошових надходжень. А ось в особистих справах можливий невеликий хаос, але ви сумете в ньому розібратися.


    Гороскоп для Терезів


    Цей тиждень обіцяє прекрасні можливості. Друзі, чи знайомі запропонують вам гарну можливість заробити, і відмовлятися не варто.


    Гороскоп для Скорпіонів


    Минулі місяці, хоча і були складними, все ж залишали вам час для відпочинку. Ви напевно вже встигли з'їздити на відпочинок. А ось на цьому тижні вас знову потягне далі від роботи і навіть родичів.


    Гороскоп для Стрільців


    Особливо важливі й складні справи на цьому тижні вам буде не під силу завершити в поодинці. Тому не бійтеся просити допомоги та друзів і близьких, вони не відмовлять.


    Гороскоп для Козерогів


    А от у представників цього знака зодіаку можливі невеликі фінансові труднощі. Грошові надходження, яких ви так чекали, трохи затримаються, тому деякі витрати краще перенести хоча б на тиждень.


    Гороскоп для Водоліїв


    На цьому тижні у витратах ви не збираєтеся стримуватися, але варто звернути увагу на те, що ви можете залишитися без грошей задовго до зарплати.


    Гороскоп для Риб


    А на цьому тижні у вас можливі проблеми на роботі. Ні, не з начальством, колегами, а з вашою особистою дисципліною. Тому варто бути трохи спокійніше і виконувати все вчасно.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору