ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Дієтологи розповіли, як правильно харчуватись, щоб гарно виглядати

    25 квітня 2024 четвер
    73 переглядів
    Скільки потрібно їсти, щоб гарно виглядати та зберегти працездатність

    Усі ми з дитинства чули, щоб добре себе почувати та мати достатньо енергії, потрібно повноцінно харчуватися тричі на день , проте нещодавні дослідження вчених показали, що насправді для збереження працездатності, людина повинна контролювати не кількість прийомів їжі, а сам раціон харчування.


    Заблансоване та здорове харчування – головний секрет успіху до красивої фігури та гарного самопочуття.


    Наприклад, дробне харчування – чудовий варіант для тих, хто прагне позбутися зайвих кілограмів. Крім того таке харчування підтримуватиме людину на піку працездатності протягом всього дня.


    Ще один гарний варіант – двохразове харчування та один перекус. Головне правило такого раціону – не пропускати сніданок, який задає настрій та енергію на більшу частину дня. А от вечерю варто замінити на легкий перекус у вигляді овочевого чи фруктового салату чи молочних продуктів.


    Повноцінне триразове харчування також ідеальний варіант для людей, які ведуть активний спосіб життя. Такий спосіб харчування звісно ж забезпечить достатньою кількістю енергії, проте скинути вагу при такому харчуванні буде складно.


    За словами дієтологів, людям варто відмовитися від легких вуглеводів (солодощі, фаст-фуд, газовані напої). Адже з роками подібні перекуси проявляться на ваших боках та у вигляді проблем з нирками чи печінкою.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору