ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Румунська група Transylvania презентували україномовну пісню (відео)

    29 березня 2024 п'ятниця
    108 переглядів
    Румунські рокери заспівали українською

    28 серпня український режисер Любомир Левицький і румунська група Transylvania [Damn Fun] презентували спільну кліп на першу україномовну пісню колективу "WTF".


    Відео оприлюднили на офіційних сторінках гурту.


    "Ми говорили про уривок з фільму під саундтрек групи, саме це ми і створили. Це мало нагадує кліп. Я вважаю, що сама картинка вийшла насиченою, містика і екшн в основі сюжету. Я впевнений, що глядач, подивившись кліп, може сприйняти його як трейлер до майбутнього фільму, і ось тут цікаво, як глядач і слухач відреагує на дану роботу. Тут жорстокість, бої без правил, ще, до того ж, у центрі уваги виявляється дівчина. Саме вона, будучи головною героїнею, бере участь в основному бою, де її жорстоко б'ють, але розв'язка цікава і не тривіальна!" - коментує відео Левицький.


    Участь у зйомках взяли професійні актори і профі, які не з чуток знають, що таке справжній бій - найкращий ринг-анонсер України і СНД Сергій Бриль, найкращий ведучий за версією FRESH Rock AWARDS Сергій Величанський, професійний український спортсмен Артем Шепель та інші.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору