ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Аграрна реформа повторює помилки медичної, таку заяву зробив нардеп Сергій Тарута (відео)

    25 квітня 2024 четвер
    67 переглядів
    Тарута розповів, чому аграрна реформа повторює сценарій медичної

    Ставки на аграрний сектор, яку довгий час робила українська влада, не достатньо для отримання державою повноцінно статусу лідерства у світі. Для цього слід вкладати якомога більше ресурсів у науку та культуру, а особливий акцент ставити на технологіях.


    Принаймні, такої позиції дотримується представник партії "Основа", нардеп Сергій Тарута.


    В ефірі одного із українських телеканалів політик запевнив: аграрних наддержав в історії ще не було, всі брали гору за рахунок інтелекту та інших здібностей.


    "Повертаючись до нашої економічної угоди із Європейським Союзом, яка набуває чинності вже цього тижня. У ній йдеться про те, що без процедури публічної політики ніколи жодні закони чи реформи не можуть бути реалізовані, а тим більше – підтримані народом", - вважає нардеп.


    За словами Тарути, при неправильному підході аграрна реформа ризикує повторити невдалий досвід змін у сфері вітчизняної медицини. Головна помилка, на думку політика, крилася у небажанні рахуватися із думкою фахівців:


    "Перед засіданням виходять,дають велику пачку (грошей – ред.) і кажуть голосуйте. А ніхто не розібрався. Саме професіонали цієї сфери повинні першими сказати – це буде краще, чи навпаки гірше", - підсумував представник "Основи".

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору