ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Які помилки заважають вам схуднути

    24 квітня 2024 середа
    93 переглядів
    Які популярні міфи заважають худнути

    Спеціаліст програми з управління вагою і автор книг про здорове харчування Тетяна Винник спростувала 4 популярних міфи про правильне харчування.


    Які помилки заважають вам схуднути.


    Міф 1: Потрібно виключити вуглеводи і харчуватися одними білками


    Для будівництва м'язів потрібен білок, однак без вуглеводів він не засвоюється. До того ж, вживання складних вуглеводів зранку заряджає організм енергією, яка буде вивільнятися протягом усього дня, і надовго подарує відчуття ситості. Втім, мова йде тільки про корисні вуглеводи - цільнозернові, овочі, фрукти і ягоди.


    Міф 2: Чим більше білка, тим більше м'язів


    Білки допомагають у будівництві м'язової тканини, але в організмі вони засвоюються лише в певній кількості - близько 30 г. Тому з'їдати три пачки сиру за один раз - не ефективно. Мало того, зайвий білок може навіть отруїти організм.


    Міф 3: Потрібно пити якомога більше


    Вживати велику кількість рідини - корисно. Але тільки якщо це проста вода без газу. Солодкі напої та соки - не беруться до уваги. Через високу калорійність і великий вміст цукру вони прирівнюються до їжі.


    Міф 4: Всі спортивні добавки небезпечні для здоров'я


    Стероїди та інша "хімія" заробили погану репутацію спортивному харчуванню. Але є й корисні добавки. Наприклад, протеїновий порошок, який змішують із водою або нежирним молоком і вживають для збільшення м'язової маси.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору