ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Сервіс Укрзалізниці вкотре "порадував" пасажирів

    24 квітня 2024 середа
    88 переглядів
    Ранок у поїзді: історія пасажирів Укрзалізниці розвеселила соцмережі

    Пасажири поскаржилися на нав'язливий сервіс "Укрзалізниці" - мовляв, рано вранці у поїздах твориться суще свавілля.


    Про випадок порушення правил перевезення користувачі мережі повідали на сторінці "Громадський контроль Укрзалізниці" у Facebook.


    Все сталося 27 серпня о 4:40 ранку в швидкому поїзді №190 Генічеськ - Дніпро. За словами незадоволеного пасажира, поїзд мав прибути на кінцеву станцію о 5:41, проте це не завадило провідниці почати будити людей за годину до призначеного часу.


    "Наше купе цей заклик ігнорує, і через хвилин 15 провідник йде на "новий захід" зі стуком у двері купе (спасибі, що хоч купе ключем відкривати не стала) і повторним вже адресним закликом "Друге купе, прокидаємося". Ігноруємо знову, але сон вже остаточно зіпсований", - розповів турист.


    Під час висадки у Дніпрі чоловік вирішив звернутися зі скаргою до начальниці поїзда, з якою в результаті у нього відбувся дуже "змістовний" діалог:


    "- Нас Ваш провідник для чогось будив аж за годину до прибуття, хоча, відповідно до Правил перевезення, він це повинен робити за 30 хвилин.


    - Молодий чоловік, у нашому поїзді пасажирів будять після відправлення із Синельниково (відправлення з Синельниково о 4.20), адже потім санітарна зона, і ми закриваємо туалети.


    - Нам не потрібні ваші туалети о пів на п'яту ночі, ми хочемо спати, адже нам ще цілий день працювати. Кому вони потрібні - там є список санітарних зон із часом - пасажир сам розрахує.


    - Як це Вам не потрібні туалети, пасажир має вранці піти туди вмитися і почистити зуби.


    - Де це написано, що пасажир зобов'язаний користуватися санвузлом?


    - Тобто?"


    Після цього клієнт УЗ остаточно втратив інтерес у розмові й попросив у начальниці поїзда книгу скарг. На що остання запропонувала йому свої вибачення і попросила не дзвонити на гарячу лінію.


    "І тут у розмову включається провідник, який нас позбавив досвітнього сну. Розмова була з нею явно недоброзичливою, вона з піною у рота розповідала, як нам стукала у купе, що вранці вела себе тихо і що як це ми не користуємося туалетом вранці. А про гарячу лінію взагалі висловила вкрай гнівно: - Вам що, легше стане, якщо Ви зателефонуйте на цю гарячу лінію, думаєте щось від цього зміниться? На залізниці вже 70 років розруха і думаєте Ваш дзвінок щось змінить?" - підсумував пасажир.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору