ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Чотири людини загинули в результаті ДТП в Хмельницькій області (фото, відео)

    29 березня 2024 п'ятниця
    94 переглядів
    Смертельне ДТП на Хмельниччині: четверо людей загинуло

    Сьогодні вранці, 2 вересня, на трасі Кременець - Біла Церква лоб в лоб зіткнулися «ВАЗ-2114» і «Renault Kangoo». ДТП сталося біля села коська Шепетівського району. Від удару вибухнуло газобалонне обладнання і «Renault» спалахнув. За фактом порушення водієм правил дорожнього руху, що спричинило загибель людей, відкрито кримінальне провадження, повідомив сектор комунікації поліції Хмельницької області. Судити, правда, вже нікого.


    За попередніми даними, як стало відомо «ФАКТАМ», один з водіїв заснув за кермом і на великій швидкості несподівано виїхав на зустрічну смугу. Другому водієві вже не залишалося часу відреагувати і уникнути зіткнення ...


    Все це відбулося на очах свідків - водіїв і пасажирів автомобілів, що їхали по тій же дорозі. Причому в одній з машин були родичі перебували в «ВАЗі». Очевидці тут же зупинили рух на трасі, повідомили про те, що сталося з «101» і «103» і почали рятувати людей. Їм вдалося витягнути ще живими трьох чоловіків з палаючого «Renault», що вилетів в кювет.


    Рятувальникам повідомлення про ДТП надійшло о 7:50. Завдяки тому, що пожежна частина знаходиться в двох кілометрах від місця події, вже через пару хвилин рятувальники намагалися загасити «Renault». І паралельно - вирізати з нього затиснуту металоконструкціями жінку. На жаль, дістати її живою не вдалося. Трьох чоловіків, витягнутих з «Renault», госпіталізували. Що знаходилися же в «Ладі» двоє чоловіків 24 і 34 років загинули при ударі. Їх родичам допомогу на місці надавали рятувальники-психологи, повідомляє прес-служба главку ГСЧС в Хмельницькій області.


    Трьох врятованих потерпілих доставили в реанімацію Шепетівської центральної райлікарні. Як виявилося, це були 41-річний батько, який сидів за кермом автомобіля, і двоє його синів 18 і 20 років. На жаль, врятувати водія не вдалося. За життя юнаків зараз борються лікарі. Згоріла в «Renault» жінка - їх 39-річна мати.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору