ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Плюси та мінуси автомобілів на єврономерах

    28 березня 2024 четвер
    69 переглядів
    не слід очікувати спаду популярності машин на єврономерах

    Купувати автомобілі вітчизняного виробництва українцям поки що не так вигідно, як очікувалося – вони обходяться значно дорожче, ніж у Європі і навіть в РФ. Тому найближчим часом не слід очікувати спаду популярності машин на єврономерах.


    За словами політолога Сергія Валовенка, більшість водїв звинувачують у відустності дешевих аналогів транспорту саме лобістів, виробників, імпортерів та навіть політиків. А через ситуацію, що склалася на ринку, все менше родин можуть придбати авто, особливо – нове.


    Хоча у зростанні кількості машин експери вбачають і негативні наслідки – наочний приклад тому: київські дороги в останні кілька днів. Місто буквально перетворилося на суцільний затор, люди повернулися із відпусток. А дороги не витримують навантаження, адже будувалися і проектувалися без урахування такого напливу. Заважають також постійні ремонти, коли доводиться шукати інших маршрутів.


    Тобто якщо дати кожному українцю можливість купити авто за ціною машин на єврономерах, то їх кількість зросте настільки, що кожен другий може стояти в заторі вже при виїзді із подвір'я.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору