ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Кому з українців закриють дорогу за кордон

    19 квітня 2024 п'ятниця
    84 переглядів
    Чоловіків не випускатимуть за кордон, якщо вони матимуть борги

    Чоловіків можуть не випустити за кордон, якщо вони матимуть борги по виплатам аліментів. Відповідне рішення планує ухвалити Міністерство юстиції України.


    Про це повідомив профільний міністр Петренко під час прес-конференції за підсумками робочого візиту до Чернівців. Він зазначив, що імена боржників по аліментам вноситимуть до електронного реєстру.


    "Ми будемо робити і інформаційну кампанію, озвучувати прізвища тих осіб, щоб жінки знали таких "героїв" поіменно. Тим більше, що реєстр боржників, який запустило Міністерство юстиції, дає таку можливість, інформація в цій частині може бути відкритою. І, звичайно, не платиш аліменти – не маєш безвіз, не платиш аліменти – не зможеш їздити на автомобілі. Ми будемо приймати системні рішення, в тому числі, про заборону виїзду за кордон", – наголосив Петренко.


    Міністр розповів, що загалом по країні налічується понад два мільйони виконавчих проваджень по несплаті аліментів. Півмільйона дітей, за його словами, протягом півроку не отримують відповідних виплат.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости