ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Конфлікт на дорозі в Миколаєві закінчився стріляниною (фото)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    104 переглядів
    Конфлікт,який відбувся на дорозі переріс у стрілянину

    У понеділок, 4 вересня, біля заводу «Зоря - Машпроект» на проспекті Богоявленському стався конфлікт між чоловіком і компанією людей, в результаті якої поранення отримав один з чоловіків.


    За наявною інформацією, на проспекті Богоявленському (Жовтневому) в районі перетину з вулицею Театральною (Васляєва) водій синього «Geely» при здійсненні повороту зачепив автомобіль «ВАЗ-2110» і спробував виїхати з місця ДТП. Водій «ВАЗ» почав наздоганяти чоловіка на «Geely», а коли вдалося це зробити в районі заводу «Зоря» - «Машпроект», останній відкрив вогонь з пістолета по водієві «ВАЗ».


    Після застосування зброї водій «Geely» зник з місця злочину. Зараз його пошуками займаються правоохоронці.


    За словами очевидців, зловмисник скоїв 5 або 6 пострілів. Кілька влучень довелося по припаркованих біля місця події автомобілів - в «Nissan потрапило три кулі, одна з яких, пробивши кузов, потрапила в який стояв поруч« BMW ».


    На місце події прибули медики і госпіталізували потерпілого в реанімацію лікарні швидкої медичної допомоги. Зараз на місці події працюють співробітники патрульної поліції і слідчо-оперативної групи.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору