ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Тернополі жінка викинула на смітник свою новонароджену дитину (фото)

    28 березня 2024 четвер
    94 переглядів
    Горе-мати по-звірячому позбавилася від новонародженої дитини

    Тернопільські правоохоронці встановили особу жінки, яка викинула на смітник новонароджене маля.


    Тіло дитини виявили на смітнику 31 серпня, повідомила прес-служба обласної поліції.


    "4 вересня поліцейські розшукали в одному з медичних закладів 30-річну мешканку обласного центру. Вона намагалася ввести в оману слідчих, адже спочатку заперечувала свою вагітність, стверджуючи, що лікує одну з хвороб статевої системи, а вже згодом заявила, що народила хлопчика. Однак зрештою розповіла усі подробиці", - йдеться в повідомленні.


    Жінка повідомила, що вже має 5-річну донечку, але від новонародженої дитини вирішила позбавитись. За попередніми даними породілля народжувала вдома у туалеті. Стверджує, дитина народилася мертвою, тому й вирішила одразу її позбутися. Матір породіллі допомогла загорнути дитину та винести на смітник.


    Обшук в квартирі жінки допоміг виявити докази, які підтвердили, що маля народилося саме там. Відтак жінка у скоєному зізналася.


    За фактом умисного вбивства матір’ю своєї новонародженої дитини відкрито кримінальне провадження згідно статті 117 ККУ. Триває судово-медична експертиза, яка встановить основну причину смерті новонародженої дівчинки. Тривають слідчі дії.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору