ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Вас почули: машини на єврономерах заборонять

    29 березня 2024 п'ятниця
    56 переглядів
    В Україні хочуть заборонити авто на єврономерах

    До листопада буде розроблений законопроект, згідно з яким буде заборонений незаконне ввезення в Україну автомобілів з іноземною реєстрацією і номерами.


    Людей, які потребують легалізації авто на евробляхах, почули. Тільки замість бажаного дозволу законно їздити українськими дорогами, швидше за все, машини з такими номерами взагалі заборонять.


    Але листопада поточного року буде розроблено законопроект, згідно з яким буде заборонений незаконне ввезення в Україну автомобілів з іноземною реєстрацією і номерами. Про це 6 вересня заявила представник президента в парламенті Ірина Луценко.


    - Уже працює робоча група, закриваємо кордон для того, щоб не продовжувати ці транзитні пересування, це накопичення в Україні таких незаконних автомобілів. Я думаю місяць-два. Ми повинні до листопада прийняти закон, який заборонить в'їжджати, - заявила вона.


    Луценко зазначила, що буде розроблений компромісний варіант, що включає в себе штрафи і санкції.


    - Про вартість мита, про платежі, які повинні бути сплачені, про штрафні санкції. І зараз напрацьовуються умови мораторію на перевірки, драконівські методи, які б застосовують. Який певний період мораторію на такі драконівські заходи буде зроблений, але межа закриється і напрацюється компромісний варіант розмитнення цих автомобілів, - повідомила представник президента в парламенті.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору