ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як перегляд фільмів для дорослих впливає на статеве життя

    18 квітня 2024 четвер
    95 переглядів
    Фільми для дорослих шкодять статевому життю

    Порнографія, як вдалося з'ясувати дослідникам з канадського університету Нью-Брансвік, призводить до зниження почуття сексуальної задоволеності у жінок. Це відбувається із-за завищених очікувань від реального статевого акту, що формуються сучасними стандартами порно. Стаття фахівців опублікована в The Canadian Journal of Human Sexuality.


    Дослідження показали, що в результаті регулярного перегляду порнографії чоловіки стають більш розсіяними під час статевого акту. Жінки ж, як правило, стають більш незадоволеними своїми партнерами. В анкетуванні взяло участь понад 1000 людей, з яких близько 70% становили жінки.


    Надмірно завищені очікування, за словами вчених, виникають в наслідок того, що у фільмах для дорослих сексуальні відносини подаються в спрощеному вигляді, а реальні стреси, сімейні сварки і комплекси партнерів в кадр не потрапляють.



    В порно статевий акт триває, як правило, довше реального середньостатистичного, ерекція чоловіків стабільна, оргазм досягається легше. Всі ці фактори сприяють зростанню сексуальної невпевненості партнерів. При цьому вагомих підстав вважати, що порно є причиною інших сексуальних розладів у ході цього конкретного дослідження не виявлено.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору