ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як виглядає оксамитовий сезон в Одесі

    29 березня 2024 п'ятниця
    96 переглядів
    Оксамитовий сезон в Одесі: порожні пляжі і низькі ціни

    Вже й почалася осінь, це значить, що прийшов оксамитовий сезон в Одесі. Зараз у цьому місті зовсім небагато туристів, порожні пляжі, і також дуже низькі ціни. Хіба це не здається нереальним? Тим не менш, на даний момент, все так і є. Але, не все так просто, адже туристичний сезон в Одесі не закінчується до кінця жовтня. І ми вирішили розповісти вам, як проходить там оксамитовий сезон.


    Оксамитовий сезон в Одесі: пляжі міста


    Зараз дуже помітна різниця між тими, хто вже попрощався з літом, і тими, хто все ще намагається насолодитися останніми променями сонця. Між тими, хто засмагає на пляжах, можна зустріти людей в пальтах і штанях. Незважаючи на те, що пляжі Одеси ще не зовсім безлюдні, тут ніхто наразі не ризикує лізти у воду. Але, як кажуть місцеві жителі, це тимчасово. Практично кожен рік один і той же сценарій в оксамитовий сезон в Одесі: після серпня все тихо, а через деякий час, у період бабиного літа, люди знову з'їжджаються.


    Оксамитовий сезон в Одесі: ціни


    Варто відзначити, що ціни восени в Одесі значно падають. Якщо раніше шезлонг можна було взяти за 100 грн, то зараз деякі скидають ціни навіть вдвічі. Продавці з продуктами так само зменшують свої запити. Варто відзначити, що на головних алеях Одеси вже немає величезної кількості різних магазинчиків і атракціонів. А ті, хто залишився, розповідають, що до 15 вересня, швидше за все, теж закриються. "Туристів зараз немає, а місцеві не купують", - пояснюють продавці.


    Але деякі працюють круглий рік. Продавці хот-догів зізнаються, що місцеві жителі навіть взимку з радістю купують у них.


    Оксамитовий сезон в Одесі: культурна програма, а не море


    Фахівці розповідають, що зараз у Одесу їдуть вже не такі туристи, як влітку. Найчастіше, це або старші люди, або ті, у кого немає дітей. Тому що восени в Одесі людей цікавить ніяк не море, а саме місто, зі своїми визначними пам'ятками. Так само, дуже багато туристів приїжджає з найближчого зарубіжжя.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору