ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Супермаркет своїми продуктами відправив більше десятка людей на лікарняні ліжка

    23 квітня 2024 вівторок
    77 переглядів
    Супермаркет звинуватили в отруєнні покупців

    Продукти власного приготування в одному із супермаркетів Херсона стали причиною масового отруєння містян. На лікарняні койки понад півтора десятка людей вклав шашлик.


    За словами 16 постраждалих, усі вони купували у відділі кулінарії шашлик в лаваші.


    "Ми з дитиною купили один на двох. Пішли додому, поїли, ось, і так вийшло, що це була основна наша їжа", - розповіла місцева мешканка, яка пізніше в лікарні дізналася про аналогічні випадки.


    Після численних скарг, Держспоживслужба намагалась потрапити до магазину та зробити необхідну перевірку, проте їм на заваді стала адміністрація магазину. Лише після судового рішення у супроводі правоохоронців спеціалісти змогли потрапити до точки продажу злощасних ласощів.


    За словами представника Держспоживслужби Марини Малахової, те, що вони там побачили просто нажахало комісію. За її словами, м'ясо обробляють прямо у складському приміщенні, де немає води навіть руки помити.


    Працівники супермаркету відмовились іти на контакт зі слідством, вони не здали аналізів. А юрист закладу запевнив, що оскаржуватиме перевірку та обшук в суді, крім того, за його словами, потерпілим ще потрібно довести, що вони отруїлись саме тим шашликом.


    Доки триває слідство, відділ кулінарії працюватиму у звичному режимі. Громадян просять бути обережними, купуючи готові страви в магазинах.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору