ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Медики розповіли, як врятувати дитину від грипу

    28 березня 2024 четвер
    68 переглядів
    Грип у малюка: п'ять важливих правил лікування

    Грип у дітей не рідкість. Це одне з найпоширеніших сезонних захворювань. А що ж стосується тих батьків, діти яких ще навіть не переступили поріг трилітки? Їм потрібно завжди бути на стрьомі та готовими до дій.


    Останнім часом медики "сурмлять", що на Україну насувається нова епідемія - грип "Мічиган" - захворювання яке несе серйозні ускладнення.


    Та не варто гарячкувати й нервово тримати при собі антибіотики, адже іноді хворобу можна перемогти більш органічними та натуральними способами.


    Що робити, якщо дитина захворіла на грип


    1. Не забувайте промивати носоглотку, адже першим зустрічає віруси зазвичай ніс. Це відмінний засіб профілактики грипу у дітей, і необхідна міра лікування, якщо запобігти хворобі таки не вдалося.


    2. Забезпечте дитині правильне харчування. Саме воно допоможе організму швидше побороти вірус. Якщо малюк відмовляється їсти - це нормально. У виснаженого організму відсутні сили на перетравлення їжі.


    3. Також обов'язково дотримуйтесь питний режим. Рідини дитина повинна споживати якомога більше.


    4. Щоб імунній системі було легше подолати застуду, забезпечте організму постійну поставку вітаміну С. Джерело - свіжі овочі і фрукти. Залізо, вітаміни, мінерали – це теж потрібно, тому готуйте каші. Також не варто забувати про рослинний білок, який буде в самий раз для організму.


    5. Сухарі та пісочне печиво дратують запалене горло дитини та посилюють кашель. Тому краще відмовитися на час від таких ласощів.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору