ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Чому українські жінки все частіше вибирають народжувати за кордоном (відео)

    28 березня 2024 четвер
    104 переглядів
    Пологи в Україні та за кордоном: у чому різниця

    Українки все частіше обирають іноземні клініки для пологів, адже переконані, що отримають всі необхідні послуги на належному рівні і точно не даватимуть нікому хабарів. Подібний досвід на собі випробувала наша співвітчизниця, яка вже сім років поспіль мешкає в Англії.


    Вона стверджує: дуже швидко зрозуміла, як влаштована система. Спочатку ви спілкуєтеся із акушером, який пропонує кілька медичних закладів на вибір і постійно опікується вами, аж поки не народите.
    Зазвичай закріплений за кожною вагітною фахівець постійно проводить необхідні інструктажі: розповідає про способи полегшення болю, влаштовує окремий курс по грудному вигодовуванню, навіть робить із жінками окремі фізичні вправи.


    "Звертатися в приватну клініку я не бачила сенсу, так як в цілому була задоволена рівнем обслуговування в державній", - зізнається вона.
    Коли приходить час пологів, пацієнтку відправляють у відділення сучасної діагностики, розглядають варіант і народження дитини вдома та у воді, просто у лікарняній палаті, рекомендують прийняти ванну.


    Дійсно, вода полегшує біль, а не варто забувати, що в ній можна просидіти навіть кілька годин. Весь цей час медики пильно слідкують за малюком, який скоро з'явиться на світ: вимірюють серцебиття, тиск. Матері можуть вколоти морфін, якщо терпіти більше нема сил.


    Поруч із вами завжди знаходиться мінімум троє осіб: двоє акушерів та один помічник, які радо вислухають всі ваші питання та прохання і ніколи не дадуть навіть шансу боятися. Загалом обстановка у британських лікарнях зовсім інша. Тут не помітиш напруженої атмосфери, всі усміхнені та добре відносяться до вас.


    Цікаво, що після пологів жінок переводять в окрему палату із душем та туалетом та спеціальною кнопкою невідкладної допомоги. Кожного дня приносять окреме меню, пацієнти самі обирають сніданок, обід та вечерю, а вже наступного дня приходить на огляд педіатр.


    Виписують звідси через добу. Якщо зважилися на партнерські пологи, то іноді й швидше. Чоловікам тут обов'язково треба здавати аналізи і отримати спеціальну форму. Навіть без знання мови будь-яку пару медики приймуть, що не так часто можна зустріти в Україні.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору