ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатська поліція викрила неповнолітнього крадія!

    28 березня 2024 четвер
    88 переглядів
    Головуправління Нацполіції України в Закарпатській області інформує...

    На Виноградівщині.

    У селі Букове Виноградівського району шестикласник обікрав чужу оселю, звідки виніс вночі магнітолу вартістю дві тисячі гривень. Юного крадія спіймали працівники поліції, за даним фактом розпочато розслідування

    У поліцію Виноградівського району звернулася із заявою жителька села Букове. Заявниця повідомила про те, що в її будинок, в якому на даний час ніхто не проживає, проникли вночі через вікно невідомі особи й винесли магнітолу. Сума заподіяних збитків склала близько 2000 гривень.

    Крадіжку з оселі розкрили працівники сектору реагування патрульної поліції Виноградівського району. Правоохоронці встановили, що будинок заявниці обікрав школяр-шестикласник із села Велика Копаня Виноградівського району.

    У діях юнака поліція вбачає ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення). Речовий доказ – крадену магнітолу вилучено й буде повернуто власниці. Правоохоронці перевіряють юного фігуранта справи на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів.

    Відділ комунікації поліції Закарпатської області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору