ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

8 найпоширеніших заповітних фантазій, про які жінки часто мовчать

    24 квітня 2024 середа
    81 переглядів
    Психологи розповіли, чого хоче жінка

    У кожної людини є сексуальні фантазії, якими та чомусь часто соромляться поділитися з партнером. Найчастіше такі історії трапляються з представницями прекрасної статі, які бояться здатися смішними або налякати чоловіка.


    Міжнародна група дослідників сексуальної медицини визначила 8 найпоширеніших заповітних фантазій, про які жінки часто мовчить.


    Секс із незнайомцем. Психологи вважають, що про таке жінки мріють, коли їм не вистачає адреналіну в крові. Але часто це всього лише фантазія, яка такою й повинна залишатися.


    Секс з другом свого хлопця/чоловіка. 65% жінок мріють про подібну ситуацію просто тому, що вона заборонена. А заборонений плід, як відомо, солодкий.


    Домінування. Психолог Джо Хемінгс стверджує, що представниць прекрасної статі збуджує відчуття сили і мужності партнера, а тому їм хочеться підкорятися. Важливо не плутати поведінку в ліжку і реальне життя.


    Плата за послуги. Деякі жінки у захваті від думки, що вони виключно сексуальний об'єкт, а "оплата праці" збуджує ще сильніше. Але обережно: жінка повинна сама натякнути або прямо сказати, що хоче грати в повію, інакше можна ненароком смертельно образити її.


    Рольові ігри. Найбезневинніша з усіх фантазій, але чомусь саме вона виявляється за сімома замками. Часто жінки бояться, що їхні пропозиції висміють, а тому чекають, що чоловік сам запропонує пограти.


    Спостереження. Дивлячись на те, як цілуються або займаються сексом інші пари, жінка відчуває викид адреналіну. Пікантності додає ризик бути спійманою за підгляданням.


    Груповий секс. Психологи стверджують, що мало хто зважиться втілити цю фантазію в життя. Як чоловіки, так і жінки бояться уколу ревнощів і того, що стосунки можуть піти під укіс.


    Секс з жінкою. Представниці прекрасної статі відмінно знають власне тіло, а значить добре розуміють, чого хоче партнерка. Тут не потрібно нічого пояснювати, все і так зрозуміло.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору