ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді представники патрульної поліції розповіли про отримані додаткові повноваження (ВІДЕО)

    20 квітня 2024 субота
    96 переглядів
    Обов’язки Державтоінспекції перейшли до повноважень патрульних поліцейських

    Зокрема, йдеться про видачу дозвільної документації та сервісні послуги на дорогах. Окрім того відтепер вони зможуть перевезити та супроводжувати великогабаритні вантажі. Ця послуга буде платною.



    Обов’язки, які ще донедавна виконувала державтоінспекція, перейшли до повноважень патрульних поліцейських. Тепер все, що пов’язано із безпекою на дорогах є компетенцією патрульних. Зокрема, безпосереднє забезпечення безпеки дорожнього руху на території обслуговування та видача дозвільної документації.


    Відтепер вони слідкуватимуть і за дотриманням ПДР посадовцями та службовими особами. Відстежують проведення конкурсів на автобусні пасажирські перевезення загального користування та погоджують проекти та схеми організації дорожнього руху. На дорогах, вулицях та, навіть, залізничних переїздах.



    Більше того, патрульні надаватимуть і платні послуги. Зокрема, оформлення дозволу на перевезення великогабаритних вантажів та розробка маршрутів. Перелік документів та порядок цієї послуги, як пояснюють патрульні, не змінився. Змінився термін: це займатиме від 2,5 до 5-ти діб, а не 10-ть, як це було раніше. Платним буде і супровід великогабаритних вантажів. Один кілометр якого вартує дев’ять гривень.


    Територія обслуговування патрульних не змінилася. Але особливу увагу копи зосереджують на тому, що всі сервісні послуги, які перейшли до їх компетенції, розповсюджуються на всю територію Закарпаття. Тому просять громадян з розумінням поставитися до таких змін.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору