ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Вже незабаром з Ужгорода можна буде полетіти до Анталії?

    28 березня 2024 четвер
    86 переглядів
    Турки виявили зацікавленість у Міжнародному аеропорті «Ужгород»

    Турецький багатопрофільний туроператор «Calypso Tour Ua» виявив зацікавленість Міжнародним аеропортом «Ужгород» і планує вже з наступного року відкрити авіасполучення між Ужгородом і Анталією.

    Деталі майбутньої співпраці обговорювалися на зустрічі Геннадія Москаля і президента «Calypso Tour Ua» Еркана Чавуша.

    – Цей напрямок дуже перспективний для нас, адже величезна кількість закарпатців, які відпочивають у Туреччині, зараз добираються туди зі Львова або Києва, – зазначив Е.Чавуш. – Ми пропонуємо не тільки авіаперевезення, але й весь комплекс туристичних послуг – трансфер і проживання в готелях. Причому не односторонній, а і в зворотному напрямку – будемо возити на Закарпаття туристів із Туреччини, серед яких дуже популярний екотуризм. Попередній огляд аеропорту показав, що його параметри цілком влаштовують нашу компанію, через два тижні приїдуть фахівці, які здійснять більш детальний огляд. Працюємо так, щоб у квітні наступного року відправити з Ужгорода перший рейс в Анталію, а в подальшій перспективі – і до Єгипту.

    Зі свого боку Г.Москаль запевнив, що обласна влада надасть максимальне сприяння туроператору у відкритті авіасполучення з Туреччиною.

    – Ми, як власники аеропорту, встановимо мінімальні ставки на обслуговування літаків, допоможемо організувати автобусні перевезення до Ужгорода з навколишніх міст і зробимо все, щоб різні бюрократичні формальності зайняли мінімум часу, – наголосив Г.Москаль. – Єдине прохання від нас – по можливості зробити авіасполучення Ужгорода не тільки з Анталією, але і з Києвом, добиратися до якого поки що доводиться зі Львова або аеропортів Словаччини чи Угорщини.

    Як повідомив Е.Чавуш, побажання голови ОДА виконати цілком реально, адже туроператор здійснює авіарейси між Києвом і Стамбулом, які можна продовжити до Ужгорода.

    Остаточні картина з відкриттям регулярного авіасполучення в Ужгороді з наступного туристичного сезону стане відома до кінця жовтня.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору