ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

З наступного року для водіїв, які захочуть потрапити до ЄС, будуть діяти нові правила

    19 березня 2024 вівторок
    64 переглядів
    Українських водіїв очікують нові правила в'їзду в ЄС

    C 2018 роки для українських водіїв, які захочуть потрапити на територію країн Євросоюзу на особистому транспорті, діятимуть нові правила в'їзду.


    Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України. У водія повинен бути при собі талон проходження технічного огляду транспортного засобу.


    Заступник міністра інфраструктури Юрій Лавренюк розповів, що в перспективі в країні буде поетапно вводитися огляд автомобілів. Для цього, за його словами, вже підготовлені відповідні нормативно-правові акти. Міністр розповів, що всі нормативи почнуть діяти з 2018 року.


    "Нам потрібно якісно до цього підготуватися. Залучаються кращі світові практики і експерти. Ми хочемо, щоб технічний огляд здійснювали приватні компанії, акредитовані Національним агентством акредитації України, мають лабораторії, достатню матеріально-технічну базу і відповідають вимогам, встановленим чинним законодавством", - пояснив Лавренюк.


    В Україні на сьогоднішній день продовжує діяти технічний огляд для транспортних засобів. Його обов'язково повинні проходити тільки ті авто, які використовують для комерційних перевезень.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору