ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Різдво Пресвятої Богородиці 2017: що потрібно зробити в свято

    25 квітня 2024 четвер
    46 переглядів
    Що потрібно обов'язково зробити в свято Пресвятої Богородиці

    Це дуже важливе свято у християнському календарі, яке щорічно відзначається 21 вересня. Різдво Пресвятої Богородиці, або Друга Пречиста вважається днем, коли жінок потрібно вшановувати як продовжувачку роду. Ну і не дивно, що з цим святом пов'язано не тільки досить багато різних традицій і історій, але і речей, які потрібно обов'язково зробити в Різдво Пресвятої Богородиці.


    Різдво Пресвятої Богородиці 2017: що потрібно обов'язково зробити в свято


    Вважається, що в Різдво Пресвятої Богородиці потрібно просити у неї про найпотаємніше. І вона обов'язково допоможе. Наприклад, пара, яка не може завести дітей, повинні просити саме про дитину, тоді це повинно збутися.
    Так само, Різдво Пресвятої Богородиці називався Святом Врожаю. Саме з цього часу починали прибирати все, що залишилося на городі. І це могло тривати до двох тижнів. Стільки і відзначали це свято. Весь цей час було прийнято ходити один до одного в гості, і пригощати тим, що вже було зібрано на городі.


    Крім цього, після того, як відзначили Різдво Пресвятої Богородиці, було прийнято грати весілля. Але найцікавіше відбувалося після цього. На наступний день після весілля, молодим людям приходили старші, і вчили уму розуму молодят. Примітно, що господиня мала дуже сильно протрудиться, і накрити чудовий стіл для гостей.


    Звичайно, вважалося, що в Різдво Пресвятої Богородиці вода набувала магічні якості. Тому деякі дівчата прокидалися з самого ранку і йшли на річку, щоб вмитися водою. Це надавало їм краси, і забезпечувало молодість.
    Так само, вважалося, що потрібно молитися, навіть нічого не просячи. Це дуже порадує Пресвяту Богородицю, і це може призвести вам удачу на цілий рік.
    Одним з найбільш важливих нюансів є те, що на Різдво Пресвятої Богородиці не слід вживати м'ясо і непісну пишу, а також алкоголь.


    Нагадаємо, що 21 вересня відзначається Різдво Пресвятої Богородиці.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору