ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Радник президента Бірюков розповів про причину пожежі на Вінничині

    20 квітня 2024 субота
    66 переглядів
    Вибухи під Вінницею: у Порошенка назвали версію

    Радник президента України Юрій Бірюков заявив, що причиною вибухів на складі боєприпасів у Калинівці могла бути атака безпілотника.


    Про це він повідомив на сторінці у Facebook.


    "Боєць з одного з постів встиг доповісти про дивний звук. Через кілька секунд почалися вибухи на відкритому майданчику. Периметр охоронявся надійно, так що - схоже на безпілотник. І так, СБУ намагалася перехопити. Кажуть, неофіційно, що кого-то навіть затримали напередодні. Але хтось прорвався", - зазначив Бірюков.


    За його словами, вибухи відбулись на відкритій території зберігання боєприпасів. Підземні сховища, бетонні ангари і цегляні склади не постраждали.


    Представник Головного управління розвитку і супроводу матеріального забезпечення Збройних сил України Сергій Місюра повідомив на сторінці у Facebook про диверсію.


    "Ще з 25 числа у Вінницькій області під виглядом антитерористичних навчань були проведені обшуки і переслідування диверсійних груп. Так, це справа не однієї людини. І два дні проходили пошуки і ведення цих груп. Основна маса була визначена, їх цілі - і була затримана. Основна маса, але всі. Тому одна група і змогла доставити на безпілотнику вибуховий пристрій", - зазначив він.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору