ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Чому "Закарпаттяобленерго" має відповідати за відсутність контролю з боку Ужгородської міськради за виконанням договорів свого КП? (ДОКУМЕНТИ)

    28 березня 2024 четвер
    118 переглядів
    ПрАТ "Закарпаттяобленерго" інформує...

    Сьогодні, 27.09.2017, в окремих закарпатських ЗМІ коментували рішення виконкому Ужгородської міської ради про відмову в наданні дозволу ПрАТ «Закарпаттяобленерго» на проведення земляних робіт. Зокрема, обленерго дорікали, що підприємство начебто після виконання земляних робіт не відновлює дорожнє полотно.

    З цього приводу офіційно інформуємо, що у ПрАТ «Закарпаттяобленерго» укладено Договір з відновлення дорожнього полотна з однією з компаній міста Ужгорода. При цьому на вимогу Ужгородської міської ради монопольне право на виконання таких робіт має комунальне підприємство «Комунальне шляхово-експлуатаційне підприємство» Ужгородської міської ради. Це означає, що дозвіл на виконання будь-яких земляних робіт отримати неможливо, якщо не буде договору саме з цією організацією. У ПрАТ «Закарпаттяобленерго» такий договір діє з 2013 року. Також, згідно з договором, нав’язаним міською радою, відповідні роботи ПрАТ «Закарпаттяобленерго» оплачує завжди наперед.
    З огляду на все вищенаведене, у ПрАТ «Закарпаттяобленерго» виникає питання: чому обленерго має відповідати за відсутність контролю з боку міської ради за вчасним і повним виконанням договорів комунальним підприємством?
    Нам здається також, що з огляду на велику кількість покладених обов’язків на шляхово-експлуатаційне комунальне підприємство, в останнього просто не вистачає ресурсів і техніки для виконання таких робіт.
    Прес-служба ПрАТ «Закарпаттяобленерго»









    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору