ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Роми у Балті Одеської області тримали у рабстві цілу сім"ю українців 13 років (відео,фото)

    18 квітня 2024 четвер
    141 переглядів
    Цигани 13 років тримали в рабстві українку з сином

    Тринадцять років провели у рабстві у родини ромів мати й син, громадяни України.


    Весь цей час вони знаходилися у райцентрі Балта Одеської області. Історію їх звільнення на своїй сторінці розповів одеський активіст Юрій Козаріз.


    За його словами, першими про ситуацію дізналися бійці 8-й окремого батальйону Української Добровольчої Армії "Аратта". Підготовка до звільнення людей тривала деякий час.


    Автор публікації виклав фотографії сина Івана та його матері Тамари, які протягом цього часу працювали на ромів. У них покалічені тіла та множинні переломи. Після чергового рукоприкладства "панів" вони неодноразово потрапляли у лікарню, але згодом звідти зникли всі відомості.


    За словами Козаріза, будли неодноразові звернення до поліції, але, як і у випадку з лікарнею, вся інформація звідти зникла.


    "Новий начальник відділення, звичайно, пішов нам на зустріч і терміново організував оперативну групу. Зараз зайдемо після слідчих дій дивитися на той молоток, яким били по колінах Івана, і кров Тамари, яка від побиття залила стінку, на той ремінь від комбайна, який висить на стінці, яким били цих бідолах. А вухо теж, ви бачите, воно зникло, коли Івана вдарили по ньому дошкою!", - написав Юрій.


    Коли історія набула розголосу, у Балту приїхав син ромів, аби "порішати" все.


    "Зараз йде спроба перемовин загасити розголос будь якою ціною. Мабуть, корона безкарності та гроші, завдяки яким вдалося бути під іншим прізвищем та влаштуватися у державну службу на високу посаду, не дає їм нормально жити", - додав активіст. Він пообіцяв і надалі тримати громадськість у курсі того, що відбувається.


    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору