ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті біля держкордону затримано 12 іноземців-нелегалів

    24 квітня 2024 середа
    62 переглядів
    Держприкордонслужба інформує...

    Українські прикордонники в Закарпатській області затримали 12 іноземців, які мали намір незаконно перетнути держкордон, повідомили в прес-службі Держприкордонслужби.

    В рамках проведення спільної спеціальної операції "Кордон-2017" прикордонники Чопського загону затримали 12 незаконних мігрантів з Ємену, Судану та В'єтнаму.

    "Сьогодні вночі співробітники прикордонного відомства спільно з офіцерами оперативно-розшукового відділу затримали 6 громадян Ємену і одного суданця поблизу державного кордону. За словами затриманих, вони прибули з далеких країн в прикордонні, щоб в подальшому потрапити до країн Європейського Союзу в пошуках роботи", - йдеться в повідомленні на сайті відомства в четвер.

    Крім того, в середу ввечері прикордонники Чопського загону також затримали 5 незаконних мігрантів.

    В інформації уточнюється, що отримавши інформацію про можливу появу поблизу кордону групи нелегалів, правоохоронці посилили заходи з охорони і висунулися в село Полянська Гута Перечинського району. Незабаром, спільна міжвідомча група прикордонників, оперативників Західного регіонального управління ДПСУ, співробітників Нацполіціі і СБУ затримали 5 громадян В'єтнаму, серед яких було 4 жінки. Вони мали намір незаконно потрапити на територію Словаччини.

    Всі правопорушники доставлені до пункту тимчасового утримання Чопського прикордонного загону для проведення фільтраційних заходів та складання відповідних процесуальних документів. Затримані будуть притягнуті до адміністративної відповідальності за ч.2 ст. 204-1 КУпАП "Порушення або спроба порушення державного кордону".

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору