ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті купили нових авто на 2,5 млн доларів

    29 березня 2024 п'ятниця
    44 переглядів
    У вересні на Закарпатті продали 93 нових автомобілів

    У вересні на Закарпатті продали 93 нових автомобілів, що на 10 машини більше ніж у серпні цього року. Продажі зросли 12%.

    За інформацією сайту з продажу автомобілів RST.ua (http://rst.ua/), сума покупок нових легкових машин на Закарпатті склала майже 2,5 млн доларів США, якщо не враховувати вартості додаткового обладнання. Більше половини куплених в регіоні автомобілів – вартістю від 17 до 35 тисяч доларів США без врахування ціни додаткових опцій, а середня ціна авто в регіоні становить 28 тисяч доларів.

    Найпопулярнішою маркою стала Toyota. Одразу за нею – Volkswagen і Skoda. Якщо розглядати по моделях, то лідирує також Toyota – RAV4. В регіоні продали 7 таких кросоверів. На другому місці Skoda Octavia, яких продали на 3 автомобілі менше.

    На третьому місці моделі, яких продали за місяць по 3 авто. Таких є близько десяти, але по сумі покупок серед них лідирує ще одна Skoda.

    Серед проданих у вересні автомобілів, кожен третій обладнаний дизельним двигуном. Доля моторів з таким видом палива у вересні – 35%.

    Для порівняння, у серпні у Закарпатській області продали 83 автомобілі. Сума покупок тоді також склала 2,5 млн доларів США, без врахування вартості додаткових опцій. Найпопулярнішою моделлю була Skoda Octavia. У регіоні продали 10 таких авто. На другому місці чотири моделі з однаковою кількістю проданих авто – Audi Q7, Toyota RAV4, Nissan Juke і Renault Duster. Трійку замикали Citroen C-Elysee і Ford Fiesta.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору