ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

За відмову відвезти його додому на Мукачівщині грибник важко порізав ножем для грибів двох товаришів (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    81 переглядів
    ГУ Нацполіції України у Закарпатській області інформує...

    Сьогодні, 26 жовтня, поліція Закарпаття затримала 35-річного раніше судимого за вбивство чоовіка, який наніс ножові поранення двом особам.

    Правоохоронці встановили, що близько 20 години в середу біля села Великі Лучки відпочивали четверо чоловіків. Потім компанія вирішила поїхати в центр села на «ВАЗ-2109», між водієм та пасажиром виник конфлікт, який переріс у бійку із застосуванням зброї.

    Компанія не хотіла відвозити одного з чоловіків до нього додому. Той намагався їх переконати і навіть запропонував віддати їм частину грибів, які назбирав зранку. Водій відмовив пасажиру, вийшов з машини, відкрив задні дверці та попросив його вийти. Підозрюваний взяв ніж, з яким зранку ходив за грибами, і став наносити удари в груди опоненту. Бійку спробував розборонити один із пасажирів і також отримав два поранення в груди. Все це бачив ще один пасажир автомобіля, розповідають обставини інциденту в поліції.

    Потерпілих доставили в Мукачівську районну лікарню, один із них у важкому стані, життю іншого нічого не загрожує. На місці оперативно спрацювали співробітники Мукачівського районного відділення поліції, управління карного розшуку та слідчого управління ГУНП в Закарпатській області, в тому числі і відділ з розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров’я людини, поліції Закарпаття. Нападника розшукали за лічені години, правоохоронці швидко встановили всі обставини події, опитали свідків. У нападника вилучено ніж довжиною 21 см.

    Підозрюваного затримано в порядку станні 208 КПК України та поміщено в ізолятор тимчасового тримання. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст.15 – ч. 2 п. 1. ст. 115 ККУ, тобто замах на вбивство. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу, повідомляють у відділі комунікації поліції в Закарпатській області.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору