ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Бійка в Ужгороді: побилися студенти-іноземці, поліція встановлює обставини

    16 квітня 2024 вівторок
    51 переглядів
    В Ужгороді побилися студенти-іноземці!

    Співробітники Ужгородського відділу поліції встановлюють обставини, за яких студент-іноземець отримав тілесні ушкодження.

    20-річний потерпілий запевняє, що його побили його приятелі, з якими він навчається на одному факультеті. Ті заперечують свою вину. Всі учасники події – громадяни однієї країни, які приїхали в Україну на навчання.

    Сьогодні, 26 жовтня, на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що до ужгородської лікарні поступив студент-іноземець з тілесними ушкодженнями. 20-річний чоловік отримав закриту черепно-мозкову травму та забої правої половини грудної клітки. Слідчо-оперативна група поліції одразу виїхала в медзаклад та опитала потерпілого. Правоохоронцям той пояснив, що його побили його приятелі, з якими він разом навчається в університеті. Вони разом з потерпілим є громадянами однієї країни.

    У рамках спецоперації «Мігрант» працівники поліції перевіряють всі обставини цього інциденту. Правоохоронці запросили до Ужгородського відділу поліції трьох студентів-іноземців, на яких вказав потерпілий. Вони повністю заперечують свою причетність до бійки. Підозрюваних після того як опитали, відпустили. Поліція встановила, що всі четверо того вечора відпочивали у помешканні потерпілого. Тривають досудові перевірки, повідомили в поліції області.

    За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за частиною 2 статті 125 Кримінального кодексу України, тобто умисне легке тілесне ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров'я або незначну втрату працездатності. Злочинні дії караються громадськими роботами на строк від ста п'ятдесяти до двохсот сорока годин або виправними роботами на строк до одного року, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору