ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Вечірку до свята Halloween влаштували в Ужгороді волонтери Закарпаття (ФОТО)

    18 квітня 2024 четвер
    206 переглядів
    Halloween по-волонтерськи в Ужгороді

    Вчора, 31 жовтня, найдобріша закарпатська «нечисть» з найблагороднішими намірами годувала ужгородців потойбічними смаколиками «У Босоркані».

    Так волонтери Руху підтримки закарпатських військових разом зі своїми друзями влаштували своєрідну вечірку до свята Halloween. «Кожен привід – це нагода для добрих справ!», – вважають волонтери.

    Площа Театральна тимчасово перетворилася на корчму «У Босоркані», де гостей зустрічали чарівні мавки та відьмочки. А частували гостей «Пальцями відьми», пирогом «Вій», «Пекельним гарбузом», «Чорними мітками», «Вовкулаками» та «Кікіморами». Щоб смакувало краще, то запивати пропонували п′янкою «Чортівньою», містичною «Білою магією», чаєм «Еліксир молодості»… «Назви зловіщі, а страви смачні!» – зазначали відвідувачі незвичної гастрономічної локації.

    Аби бути точно упевненим, що ніякі босоркані нам не страшні, і переконатися у світлому мирному майбутньому, ужгородці не оминали таємничу гадалку. Магічні карти і чарівна куля пані Олі розповідали своїм гостям усю правду – і про справи сердечні, і про кар′єри, і про справдження мрій. Охочих дізнатися про своє майбутнє було чимало, адже передбачення дійсно вселяли віру у краще.

    Дітвора ж не відходила від тематичного декору волонтерської локації. Гарбузи і гарбузики, що позирали на перехожих своїми яскравими очима, викликали неабиякий фурор у присутніх. Думаємо, що стрічки соцмереж вже заполонили ці диво-мордочки, тому й ми своїх улюбленців додамо.

    Отож, попри перестороги і забобони, Halloween в Ужгород не лише прийшов, але й виконав благородну місію – допоміг добрим людям зібрати кошти на підтримку наших захисників. Підтримали волонтерів чимало ужгородців – люди куштували смачну кухню, грали у безпрограшну лотерею, купували тематичні сувеніри, фотографувалися, грілися під улюблені музичні треки… І хоч погода натякала на глибоку прохолодну осінь, на площі Театральній було тепло! В останній жовтневий вечір на березу Ужа горіли свічки, світилися гарбузи, палали небайдужі серця!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору