ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На трасі Київ-Чоп згоріли шість нових кросоверів, загинула людина (ФОТО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    70 переглядів
    На трасі Київ-Чоп сталась масштабна ДТП (ФОТО)

    У селі Біла Криниця на автодорозі Київ-Чоп трапилася дорожньо-транспортна пригода за участю вантажівки з причепами, двох автовозів і бензовоза.

    Внаслідок ДТП загинув 29-річний водій одного з автовозів і згоріли шість автівок на іншому автовозі.
    Як інформує ДСНС, повідомлення про інцидент надійшло рятувальникам у п’ятницю, 3 листопада, о 12:34. Аварія сталася за участі двох вантажних автомобілів марки DAF, що перевозили нові легкові автомобілі Hyundai Tucson, вантажівки, якою керував громадянин Туреччини і бензовоза MAN. Внаслідок зіткнення в одному із автовозів загорівся салон кабіни і далі полум’я перекинулося на легкові автомобілі.

    За даними місцевої поліції, 29-річний водій автовоза DAF з напівпричепом рухався зі сторони Рівного в напрямку Києва. У селі Біла Криниця він в’їхав у інший автовоз DAF під керуванням 39-річного жителя Запорізької області, який якраз зупинився у колоні на червоний сигнал світлофору. Внаслідок зіткнення його автовоз загорівся, але водію вдалося вибратися з кабіни неушкодженим.

    Від удару палаючий автовоз продовжив рух по інерції і зіткнулась з вантажівкою Scania з напівпричепом під керуванням громадянина Туреччини, який стояв попереду у колоні на червоний сигнал світлофору. Scania у свою чергу зіткнулася з бензовозом МАN.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору