ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Воровать вагонами намного безопасней, чем воровать велосипеды!"

    19 квітня 2024 п'ятниця
    90 переглядів
    Судова реформа. Чи стали якісніше працювати судді?!?

    Правий був "Антибіотик", ой, правий!

    Багато говориться про судову реформу, реформу прокуратури, реформу поліції гуманність нового КПК, де наголошується на підняття заробітних плат суддям, прокурорам, слідчим …
    А чи стали вони якісніше працювати??? А ще зараз модно бути великими захисниками тварин, де вони більше їх захищають ніж собі подібних.
    Хочу навести один приклад соціальної, правової не справедливості і класової нерівності. Я Був задіяний у одній кримінальній справі, де засудженому присудили 9 років позбавлення волі , а тепер за що ? Згвалтування ст.152 ч.1 від 3-5 років, розбій ст.187 ч.2 від 7-8 років , розбій ст.187 ч.3 від 7 до 12 років з конфіскацією майна .
    Засуджений притягався до кримінальної відповідальності за крадіжки велосипед, телефон .. розумово відсталий ні писати, ні читати не вміє – вівчарить з дитинства .
    По зґвалтуванню: потерпіла показує, що він її зґвалтував та наніс її легкі тілесні пошкодження і при цьому вчинивши ще з нею розбій - забрав телефон потерпілої , оціночна вартість його 450 грн залишивши на місці злочину недопалок.
    Експертиза показує , що у потерпілої легкі тілесні ушкодження та сліди сексуального контакту «не є типовим для зґвалтування» і на ній є виділення ймовірного злочинця , а на місці злочину сліди рук та ніг …, недопалок з слюною .
    Експертиза злочинця: ніяких ознак сексуального контакту та виділень своїх чи зґвалтованої немає, сліди від рук, ніг немає , сліди слюни на недопалку не його, ознак на кінцівках рук нанесення від ударів немає.
    Потерпіла показує , що злочинець покинув її помешкання швидко бо крики почули рідні , звідки недопалок не знає і що він курив в її помешканні, не може пояснити .
    Телефон потерпілої знаходився біля ліжка є зафіксований на фото таблиці .
    Затримали його з матеріалів справи неподалік біля будинку потерпілої , де він спав п’яний.
    Злочинець пояснює у всіх поясненнях і допитах , що такого не робив і затримували його не біля будинку потерпілої , а на «салаші» біля овець за 10 км від місця події , при затриманні були поняті ромської національності .
    Слідство відкинуло всіх свідків з боку засудженого , понятих так і не допитали , що саме там було і де затримували засудженого , суди відхилили клопотання про допит понятих та свідків при затриманні.
    Основні слідчі дії та обстеження , взяття біологічних зразків для експертизи відбувалось без адвоката та згоди на це самого засудженого.
    Там багато ще інших порушень і суперечностей та спотворення доказів і показів .
    Ось так проводиться слідство і судові розгляди, коли особа засудженого з низького соціального класу нашого суспільства, а він простий вівчар, ні писати, ні читати не знає і покарання йому дають, як дітям цукерки .
    А от коли це директор навчального закладу, якого взяли на хабарі з всіма ознаками домагання і пропозиціями вступити з ним в сексуальний зв'язок абітурієнтки то слідство з прокуратурою і судом так дивиться, щоб не порушити права і свободи громадянина , щоб не дай Бог не порушити конвенцію з прав людини і взагалі надає можливість йому працювати на тій посаді , а як покарання сплатити штраф, який набагато менший ніж сума хабара .
    Ось такі вони реалії сьогодення ! Як кажуть старші адвокати , слідчі та судді , які працювали при тоталітарному комуністичному режимі радянського союзу , що такого «безпредела» в той час ніхто собі не міг дозволити.
    Правий був Антибіотик з кінофільму «що воровать вагонами намного безопасней чем воровать велосипеды».
    Роман Келемен

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору