ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Генпрокуратура викликала на допит закарпатського нардепа Нестора Шуфрича

    29 березня 2024 п'ятниця
    107 переглядів
    Генеральна прокуратура України інформує...

    Генеральна прокуратура України викликала народного депутата від Опозиційного блоку Нестора Шуфрича на допит.

    Текст відповідної повістки опублікований на сайті ГПУ.

    Так, допит нашого земляка призначено на 14 листопада. «Відповідно до вимог ст. 36, 135 Кримінально-процесуального кодексу України, народному депутату України Шуфричу Н.І. необхідно прибути 14 листопада 2017 року о 15:30 у Департамент спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України в кабінет №411, розташований в Києві, вулиця Борисоглібська, 18 для участі в допиті як свідка в кримінальному провадженні №42014100000000209», – йдеться в тексті повістки.

    Зазначений номер кримінального провадження згадується на сайті колишнього першого заступника глави Адміністрації президента Віктора Януковича Андрія Портнова.

    Згідно з опублікованими документами, Портнова підозрюють в тому, що «після призначення на посаду заступника глави Адміністрації президента України, з метою збереження права бути членом Вищої ради юстиції за квотою вищих навчальних юридичних закладів, а також з метою заволодіння коштами вищих навчальних закладів шляхом безпідставної виплати заробітної плати (інших виплат), вирішив не звільнятися із займаних ним викладацьких посад у вищих навчальних закладах».

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору