ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Мукачеві поліцейські розшукали місцевого жителя, що підозрюється у крадіжці (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    76 переглядів
    Головуправління Нацполіції України у Закарпатській області інформує...

    Співробітники кримінальної поліції Мукачева встановили особу підозрюваного, який скоїв крадіжку спортивної сумки та штанів з магазину. Крадені речі вилучили. За даними фактами крадіжок слідчі розпочали слідство

    Працівники кримінальної поліції Мукачівського відділу затримали за підозрою у крадіжках 34-річного місцевого жителя. Чоловік скоїв крадіжку товару з двох магазинів, що по вул. Воз'єднання. З одного магазину мукачівець викрав чоловічу спортивну сумку, з іншого – шкіряні штани.

    Крадені речі вилучили, після проведення необхідних слідчих дій їх повернуть потерпілим.

    Слідчий відділу за обома фактами крадіжок відкрив кримінальні провадження за ч. 1 статті 185 Кримінального кодексу України. Дане кримінальне правопорушення карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

    Правоохоронці перевіряють мукачівця також на причетність до інших аналогічних злочинів скоєних у місті. Разом з тим вирішується питання про повідомлення даній особі про підозру, досудове розслідування триває.

    Відділ комунікації поліції Закарпатської області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору