ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Поліція Берегівщини оперативно викрила крадія мобільного телефону (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    74 переглядів
    Головуправління Нацполіції України у Закарпатській області інформує...

    У селі Велика Бийгань з місцевого ресторону раніше судимий чоловік викрав мобільний телефон. Крадене поліцейські вилучили та відкрили кримінальне провадження.

    З повідомленням про крадіжку до поліції Берегівщини звернулася місцева мешканка. Жінка повідомила, що з приміщення ресторану, що у селі Велика Бийгань, де вона працює, викрали ї мобільний телефон. За даним фактом в поліції розпочали слідство.

    Працівники кримінальної поліції переглянувши відео з камер спостереження розкрили цю крадіжку. Менш ніж за дві години, особу підозрюваного було встановлено та вилучено в нього крадену річ.

    Як розповідає слідча берегівської поліції, того дня в ресторанні був банкет. 22-річний берегівчанин проходив поряд та зайшов у ресторан, далі пішов на кухню та викрав звідти мобільний телефон потерпілої, після чого поспіхом вийшов з приміщення. Цей чоловік місяць тому вийшов з в'язниці, де відбував покарання за майнові злочини.

    За даним фактом крадіжки в поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 статті 185 Кримінального кодексу України. Наразі призначили експертизу, після якої вирішуватиметься питання щодо оголошення берегівчанину підозри у даному кримінальному правопорушенні. Слідство триває.

    Відділ комунікації поліції Закарпатської області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору