ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатські поліцейські вилучили в ужгородців згорток метамфетаміну (ФОТО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    42 переглядів
    Головуправління Нацполіції України у Закарпатській області інформує...

    Працівники Ужгородського міськвідділу поліції спільно з екіпажем патрульних, що здійснюють контроль за дотриманням правопорядку в Ужгороді, виявили у автомобілі ужгородця наркотичну речовину. За фактом правопорушення поліція відкрила кримінальне провадження

    Сьогодні, 27 листопада, уночі на лінію «102» надійшло повідомлення від працівників патрульної поліції щодо виявлення у автомобілі ужгородця згортку з речовиною, схожою на наркотичну.

    На місце інциденту виїхала слідчо-оперативна група Ужгородського міськвідділу. Слідчі встановили, що екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль «Opel Tigra», у якому перебували двоє мешканців обласного центру Закарпаття.

    Під час візуального огляду транспортного засобу поліцейські виявили під пасажирським сидінням згорток фольги, у якому була порошкоподібна кристалічна речовина білого кольору, зовні схожа на метамфетамін. Речовини вилучили і направили на експертизу.

    За фактом зберігання наркотичних речовин, поліція відкрила кримінальне провадження за статтею 309 Кримінального кодексу України. Слідчі дії у справі тривають.

    Відділ комунікації поліції Закарпатської області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору