ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Іршавські поліцейські надали допомогу жінці, яка заблукала у полі

    16 квітня 2024 вівторок
    85 переглядів
    Головуправління Нацполіції України у Закарпатській області інформує...

    Дільничний офіцер Іршавського відділення поліції капітан Олеся Семак та інспектор охорони Іван Поляк розшукали та надали допомогу 64-річній іршавчанці, яка заблукала у полі неподалік Іршави.

    28 листопада близько 04.30 до відділення поліції надійшов виклик від жінки, яка повідомила, що на паралельній вулиці чути крики, і попросила поліцейських з’ясувати, що там відбувається.

    Прибувши на місце виклику, поліцейські залишили свій службовий автомобіль на дорозі та пішли у поле, звідки лунали крики. За 500 метрів від дороги, перебравшись через чагарники, дільничні виявили нерухому жінку, яка скаржилася на сильний біль у нозі.

    Не гаючи часу, поліцейські надали потерпілій першу невідкладну медичну допомогу та викликали швидку. Автомобіль медиків не зміг доїхати безпосередньо до місцезнаходження жінки. Інспектору охорони Івану Поляк та фельдшеру швидкої медичної допомоги довелося взяти її на ноші та самотужки винести з поля. У подальшому потерпілу було доставлено до Іршавської райлікарні, де нею вже опікувались лікарі.

    Начальник Іршавського відділення поліції полковник Віктор Ребрей розповів: «Увечері жінка вирішила піти до магазину, але через темряву втратила орієнтир та заблукала у полі неподалік Іршави. Потерпіла впала і через перелом ноги не змогла самотужки вибратись із поля, а тому кричала та кликала на допомогу. Вона пробула у такому безпорадному стані близько 8 годин. Завдяки небайдужим громадянам, які зателефонували на «102», поліцейськими було встановлено місцезнаходження жінки і надано їй допомогу».

    Відділ комунікації поліції Закарпатської області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору